photo fejli_zps970089d6.png

Folyamatosan keresünk csapat tagokat, bármilyen munkára: tisztitói, forditói vagy szerkesztői! Akár mindháromra!

Layouts

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 photo menuuml_zps24fa477d.png

 

 photo csapat_zps62afe15b.png

 

 photo manga_zpsd92fa20b.png

 

 photo kap_zps6b69cc65.png

 

Cserék~Mindenki egy helyen

Saten Anime, Manga

Végtelen hely, nyugodtan jelentkezz :)

 
Jelentkezem!
[5-1]

2014.08.21. 12:52 Idézet

név: Tomiko

kor: 14

e-mail: butterfully@freemail.hu

Mihez értesz? - Forditás

min dolgoznál? - föképp mangán, de animén is szívesen dolgoznék :)

Milyen programot használsz? - Microsoft Word, Word Pad, Jegyzettömb, Szótár :3

Pár mondtat magamról:

Már 7 éve tanulok angolul és jól tudom a nyelvtani szabályokat a szókincsem is a megfelelő szinten áll. Mangákat már forditottam angolról magyarra szóban, mivel ugy olvasom őket, így ebben már jártas vagyok. Leginkább szerelmes, sci-fi, krimi, szerelmes, vampíros  történeteket/mangákat szeretek fordítani. De mindenre nyitott vagyok eddig 1 anime/manga amit soha az életemben nem tudnék nézni/olvasni a One Piece.Több féle nyelvben vagyok már jártas tanultam franciát, spanyolt és japánt, de ezekben a tudásom az alapfok alatt van.

-Egy 100x100as kis ikon ami engem jellemez:

Bye-bye... :)


2014.04.26. 19:18 Idézet

név: Zero

kor: 13

e-mail: Jelszon@gmail.com

Mihez értesz? - bármit megcsinálok, ha kell. XD De leginkább fordítást, szerkesztést szeretnék.

min dolgoznál? - mangán, képregényen

Milyen programot használsz? - Microsoft Word

Pár mondtat magamról: nagyon szeretem az animéket és a mangákat, ezért is szeretnék itt dolgozni. Éppen könyvet is írok, ami már a negyedik :) Nem foglalkoztam még igazán ilyesmivel,de nagyon szeretném kipróbálni, és ha nem úgy dolgozom esetleg, ahogy azt elvárnátok, ki lehet engem "rúgni" :)  Ha esetleg van olyan, hogy mondjuk egy hónap próbaidő, akkor én szívesen élnék vele :) Szergesztgetnék, fordítanék, majd bemutatnám az eredményt :) 


2014.04.26. 18:15 Idézet

13 éves vagyok. Nagyon szeretem az animéket és a mangákat. Az egyik ismerősöm ajánlotta ezt a z oldalt. Megpróbálnék itt dolgozni. Esetleg fordítással vagy szerkesztéssel foglalkozhatnék, de bármit meg tudnék csinálni, ha kell. :)


2013.07.22. 13:19 Idézet

-Neved: Sakura (vagy AnnaMyriam)

-Korod: 13

-E-mail cim ahol elérhetünk: hannamileystewy@gmail.com (vagy halaszanna2000@gmail.com)

-Mihez értesz/Mit szeretnél csinálni? Fordításhoz és tisztításhoz értek igazán, de segítőkész vagyok, mindent meg tudok csinálni, ha úgy hozza a sors. XD

-Min dolgoznál inkább?------->Mangán és képregényen is szívesen dolgozok, de ha muszáj lenne választani, inkább a manga :)

-Milyen programot használsz a munkához?: PhotoFiltre 7

-Néhány sor magadról, egy kis ismertető: 
Sokat fordítottam már, de inkább képregényt, mangát nem igazán. Csak most kezdtem komolyabb munkákba, az elmúlt hónapokban. Leginkább Fantasy, misztikus krimi, misztikus, vagy talán különböző természetfeletti lényekkel teli történeteket/képregényeket/mangákat szeretek fordítani, de a romantikust sem zárom ki (teljesen). Könyvekkel, filmekkel is ez a helyzet. Egyébként írok egy könyvet, ami speciel egyik sem az itt felsorolt kategóriák közül, hanem éppen egy vicces, romantikus regény, bár néha én is nagyon unom az írását. XD
Szeretnék valamilyen állatot, de sajnos nem jön össze.
Szeretnék idegen országokat/nyelveket megismerni, bármilyen nyelven (az angolon és a magyaron kívül) szívesen megtanulnék.

-Egy 100x100as kis ikon ami téged jellemez:

 


Elfogadva! Üdv a csapatban!


2013.07.07. 23:39 Idézet
-Neved :Rosetta
 
-Korod:18
 
-E-mail cim ahol elérhetünk:verszipoly.vadasz@gmail.com
 
-Mihez értesz/Mit szeretnél csinálni?Fordítói (És lektori) gyakorlatom van , és ezen a vonalon szeretnék haladni
 
-Min dolgoznál inkább?Manga, Manhwa  ilyesmi.
 
-Milyen programot használsz a munkához?Jegyzettömb, Word Pad, szótár
 
-Néhány sor magadról, egy kis ismertető
Mondhatni tapasztalt fordító vagyok, egypár nagyobb munkával a hátam mögött. Elsősorban Fantasy, kosztümös, elvont, misztikus, (néha egy csöppet véres) mangákkal szeretek foglalkozni.Nagyon fontos számomra az igényes grafika, és az eredeti történet.Természetesen angolról-magyarra fordítok, ezen két nyelven kívül csak egy közepes spanyol,és egy igen minimális ír nyelvtudással rendelkezek. Még pár szó:Mániákus olvasó(ismertebb nevén : könyvmoly)-és író vagyok, imádom az állatokat és a rock zenét.Azt hiszem más nem is lényeges.
 
Kép:
példa oldalak már küldve:)

Elfogadva! Üdv a csapatban!

 


[5-1]

 

Az oldalon található mangák és képregények, mind a jogos cég/kiadó/személy tulajdona! Csupán a magyarra forditott változat szövege és szerkesztése saját munka! Ezeket tilos elvinni és más oldalon publikálni megkérdezés nélkűl!


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto