photo fejli_zps970089d6.png

Folyamatosan keresünk csapat tagokat, bármilyen munkára: tisztitói, forditói vagy szerkesztői! Akár mindháromra!

Layouts

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 photo menuuml_zps24fa477d.png

 

 photo csapat_zps62afe15b.png

 

 photo manga_zpsd92fa20b.png

 

 photo kap_zps6b69cc65.png

 

Cserék~Mindenki egy helyen

Saten Anime, Manga

Végtelen hely, nyugodtan jelentkezz :)

 
Tudnivalók/Szabályok

Kik vagyunk mi?

Egy kis csapat, aki mangákat és képregényeket fordit különböző nyelvekről (de főleg angolból) magyarra, hogy minden magyar rajongónak örömet szerezzen ezzel. A csapat egyenlőre csak néhány személyből áll, ezért mindig szivesen látjuk az új tagokat, akik szabad idejüket feláldoznák a forditás és szerkesztésre, önkéntes munkaként.

Követelmények egy tagtól:

Próbálunk egy laza közösség lenni, nem határidőkkel dolgozni, mert az nagyon frusztráló tud lenni és elveszi az ember kedvét az egésztől, ezért: mindenkitől (legyen az forditó, szerkesztő vagy bármi) csupán 1 hónapon belűl várunk el felmutatott kész munkát, azaz 1 manga fejezet/hónap, vagy a képregényeknél attól függ mekkora az a képregény :). Persze ez nem azt jelenti, hogy megbüntetjük azt aki hamarább elkészűl a munkával, sőt örülünk neki! Viszont aki 1 hónap leteltével nem tud felmutatni semmit, azt kérdőre kell vonnunk, de remélhetőleg nem jutunk el ide.

Az a tag, akinek esetleg valami közbe jön és nem tud időben elkészűlni a munkájával, kérjük jelezze a főszerkesztőnek e-mailen keresztűl és átadjuk a feladatot másnak.

A többi dolgot megbeszéljük közösen, mint pl. miket forditunk le, beszerzés, ki min dolgozik stb.

Hogyan lehetsz tag?

Mi sem egyszerűbb, ha tényleg úgy döntöttél, hogy belevágsz a dologba, akkor a Jelentkezem! részbe add meg a következőket:

-Neved (az internetes neved)

-Korod

-E-mail cim ahol elérhetünk

-Mihez értesz/Mit szeretnél csinálni?------->Tisztitó/Forditó/Szerkesztő/Akár több is ezekből egyszerre (Bővebb leirás lennebb)

-Min dolgoznál inkább?------->Manga/Képregény/Mindkettő

-Milyen programot használsz a munkához? (Paintet nem fogadunk el! XD)

-Néhány sor magadról, egy kis ismertető

-Egy 100x100as kis ikon ami téged jellemez (ezzel a képpel jelensz majd meg a csapat részbe)

-És egy példa munkát bemutatni, vagyis 2 darab oldalt (az eredeti érintetlen oldalt és ugyanazt, csak már általad átdolgozva) kérünk egy mangából/képregényből, ha nem tudod beilleszteni, akkor küldd el valamelyik főszerkesztő e-mail cimére!

Mi a dolga egy...?

Tisztitónak?: A kiválasztott manga/képregény oldalait megtisztitani, vagyis a szöveg buborékokból kitörölni az eredeti szöveget, illetve az oldalakon levő felkiáltások és más szövegek, aminek háttere is van (aki ért hozzá tudja miről van szó XD), szintén kitörölni és visszarajzolni az eredeti hátteret.

Forditónak?: Az eredeti angól vagy akár más nyelvű szöveget leforditani magyarra. Itt fontos a helyesirás, jó fogalmazás és szöveg értés!

Szerkesztőnek?: A leforditott magyar szöveget beirni a szöveg buborékokba, és a hiányzó részekbe, úgy hogy minél jobban hasonlitson az eredeti kinézetére és olvasható is legyen.

Köszönjük, hogy elolvastad és sok sikert!

Bj-Lydia (kk_fangirl@yahoo.com)

 

Az oldalon található mangák és képregények, mind a jogos cég/kiadó/személy tulajdona! Csupán a magyarra forditott változat szövege és szerkesztése saját munka! Ezeket tilos elvinni és más oldalon publikálni megkérdezés nélkűl!


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!